Vrouwendag

Over anderhalve maand is het zover dan is er een heuse vrouwendag. Waan je heerlijk aan het strand en geniet van alle gezelligheid. Nu opgeven bij receptie@ecderivier.nl  

Checkpoint

Elke vrijdag ondersteuning bij je huiswerk. Nog even voor het weekend serieus aan de gang, vanaf 15.30 ben je welkom bij Checkpoint, het huiswerkbureau van EC De Rivier.  

Doopfeest

Zondag 4 februari was het groot feest. Bert en Joyce werden gedoopt. Nadat ze hun getuigenis hadden gegeven werden ze ondergedompeld.        

Outreach met Stichting Mondzorg

Donderdag en vrijdag 1 en 2 februari hebben we samen met Stichting Mondzorg uitgereikt. We hebben Gods liefde laten zien, door het aanbieden van gratis tandheelkunde, een verwenpakket met hun eigen naam erop en en liefdevolle aandacht. We bidden dat de harten geraakt zijn door Gods liefde.  

Nieuwjaarsduik voor IJM

De tieners en jongeren hebben zich geweldig ingezet voor IJM (International Justice Mission). Ze lieten zich sponsoren voor de koude, natte nieuwjaarsduik in Scheveningen. Super goed gedaan! Zeer veel respect en prachtig doel!

Kerst 2017

We vierden kerst met een prachtige kerstmusical waarin de kinderen met de kinderkerk het kerstverhaal met hele mooie liedjes vertolkten.