10 jarig Jubileum

Zondag 8 oktober vierde EC De Rivier haar 10 jarig jubileum. We dankten God voor alles wat Hij de afgelopen 10 jaren heeft gedaan. We  hoorden getuigenissen en vierden avondmaal. Het was een groot feest!

Uitreiken met Stichting Mondzorg

Donderdag 28 september en vrijdag 29 september stond in het teken van het uitreiken naar mensen die tandheelkundige zorg niet kunnen betalen. Samen met het team van Stichting Mondzorg boden we gratis tandheelkunde aan en vertelde over de liefde van Jezus. Ook deze keer was er weer grote nood en hebben we mensen echt verder […]

10 jarig Jubileum EC De Rivier

Komende zondag 8 oktober vieren we als gemeente het 10 jarig jubileum van Ec De Rivier. Bovenal danken we God wat hij in al die jaren heeft gedaan. We vieren  met elkaar het avondmaal. Welkom dit dankfeest met ons mee te vieren!

Peter Tsukahira over het vieren van de Joodse feesten

“Het is goed dat christenen zich verdiepen in de geestelijke betekenis van de Bijbelse feesten als Pesach en Sukkot, maar als we dit niet op een goede manier toepassen, lopen we het gevaar een sekte te worden. Terwijl God juist de hele Kerk wil revitaliseren door de Bijbelse feesten.” Aan het woord is Peter Tsukahira, […]

Conferentie tienerleeftijd met Catherine Fabiano

Zaterdag 16 september was Catherine Fabiano in De Rivier en sprak over de tienerleeftijd.  Een unieke conferentiedag waarin psychologische kennis over de ontwikkeling van een tiener wordt verbonden met bijbelse principes en genezing door de Heilige Geest. Hierdoor vinden mensen een diepgaand herstel. Ook deze dag was zeer indrukwekkend.

Feestelijke opening Checkpoint

Vrijdag 15 september is het huiswerkbureau Checkpoint geopend. Er waren taart slingers en ballonnen en niet te vergeten prachtige drankjes. Elke vrijdag kunnen middelbare schoollieren van 15.00-18.00 langs komen om huiswerk te maken en gezellig te chillen.