Zondag

Iedere zondag komen wij als geestelijke familie samen om 10.00 uur in een feestelijke samenkomst.
We vieren dat we als kinderen van God de vader samen thuis mogen komen om gevoed te worden door Zijn Woord, geleid door Zijn Geest en bemoedigd door elkaars getuigenissen.
Tijdens de samenkomst luisteren we naar het Woord van God, loven en prijzen we God onze Vader, delen we getuigenissen en bidden en danken we met elkaar.

Kinderdienst
Natuurlijk is er voor alle kinderen van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool kinderkerk tijdens de samenkomst. Groep 7 en 8 hebben om de week kinderdienst, de andere zondagen blijven ze in de samenkomst.

Tieners
De tieners vanaf groep 8 komen iedere week na de samenkomst bij elkaar in hun eigen ruimte boven met hun leiders voor een eigen bijbelstudie en lunch.

Opdragen, dopen, avondmaal en gebed
In het midden van de gemeente worden regelmatig kinderen opgedragen, laten mensen zich dopen, vieren we samen het avondmaal en kunnen mensen voor zich laten bidden.

Voor wie
De samenkomsten zijn er voor iedereen: jong en oud, of je al tientallen jaren gelooft of juist nog veel vragen hebt, iedereen is welkom! Het is ons gebed dat de samenkomsten een gelegenheid zijn voor mensen die de Heer Jezus nog niet kennen om te ontdekken hoe liefdevol en krachtig Hij is.