Outreach met Stichting Mondzorg

Vrijdag 28 september reikten we samen met Stichting Mondzorg uit. Door het sociaal team Gouda en Kwintes werden diverse mensen aangemeld voor een gratis tandheelkundige behandeling. Naast de behandeling kregen de mensen een verwend pakket en een uitgebreide poetsinstructie. Zo gaaf om mensen echt verder te kunnen helpen. We bidden dat ze iets van de […]

Zegening

Op zondag 26 augustus en zondag 2 september werden alle kinderen, tieners en jongeren gezegend voor de nieuwe start van het schooljaar. Ook de kinderleiding en de het bestuur werd een zegen toegebeden.    

Tosti’s voor Open Doors

De kinderen van de kinderkerk hebben zich enorm ingezet. Zondag na de dienst bakten ze tosti’s voor het goede doel: Open Doors. Super gedaan!    

Vrouwendag

Zaterdag  14 april was er een geweldige vrouwendag met het thema: SeaSide Escape. Be still and know that I am God. Jij bent geliefd door de Vader, Hij zorgt voor jou. We zongen met elkaar, genoten van van elkaars aanwezigheid, we leerden elkaar beter kennen en leerden dat God zo oneindig veel van ons houdt […]

The Great Cross Conspiracy

De tieners van EC De Rivier presenteerden de The Great Cross Conspiracy. De zoektocht naar wie Jezus is in de tijd rondom het lijden en sterven van Jezus, werd prachtig vertolkt. De tieners verkochten toegangskaarten. De opbrengst van dit geweldige stuk is voor International Justice Mission. Super goed gedaan!

Outreach Stichting Mondzorg

Op goede vrijdag mochten we weer mensen in de Rivier ontvangen en uitreiken van Gods Liefde. Samen met Stichting Mondzorg ontvingen de mensen gratis mondzorg, een verwenpakket en was er veel tijd voor een gesprek en gebed.