Gebedsonderwijs

Gebed is de adem van ons leven en samenleven als familie van God. Bidden mag je leren. Dat kan gewoon aldoende, op de gebedsbijeenkomsten door te luisteren te leren elkaar. Dat kan ook door het onderwijs op de woensdagavond gebedsbijeenkomst, door trainingen en door persoonlijke begeleiding.
In de Rivier leren de kinderen al bidden vanaf de allereerste kindergroep: 0-2 jaar jaar. De kinderen bidden ook in onze samenkomst op het podium. Zo leren zij in vrijmoedigheid te bidden.

Bidden heeft heel veel aspecten. Daarom vinden we het belangrijk iedereen te helpen de rijkdom van bidden te leren kennen en te leren toepassen.  Als we bidden leren we Gods wil kennen, oefenen we ons in het luisteren naar Zijn stem, proclameren we in de hemelse gewesten, smeken we tot God en prijzen we de Heer.
Voor de verschillende cursussen en trainingen kijk bij : training Dunamis en kijk op de agenda voor de lopende cursussen.

Naast het onderwijs vind je hieronder ook een aantal handleidingen die tijdens 1 van de cursussen is uitgedeeld.In de gebedshandleidingen worden suggesties gedaan voor het bidden en zijn voorbeeldgebeden opgenomen. Ze zijn gerangschikt naar thema. Klik op een van onderstaande thema’s voor de gebedshandleiding.

GENEZING

VOORGANGERS

GEMEENTE

EVANGELISERENDE KERK

MENSEN DIE NOG NIET GELOVEN

VERBREKEN VAN GENERATIE VLOEKEN

GENEZEND GEBED VOOR KINDEREN