Welkom op onze site!

Wij hopen dat je hier alle informatie kan vinden die je zoekt!

Ben je nieuwsgierig? Bezoek dan vooral onze samenkomsten op zondagmorgen waar we met ons hele centrum bij elkaar komen. Daar kun je ook kennismaken met de mensen die de dagelijkse gebedsbijeenkomsten bezoeken en je aanmelden wanneer je een van de dagelijkse gebedsbijeenkomsten mee wil maken.

Wat kun je verwachten?

  • Natuurlijk is er voor alle kinderen van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool kinderkerk tijdens de samenkomst. Groep 7 en 8 hebben om de week kinderdienst, de andere zondagen blijven ze in de samenkomst. De tieners vanaf groep 8 komen iedere week na de samenkomst bij elkaar in hun eigen ruimte boven met hun leiders voor een eigen bijbelstudie en lunch.
  • De koffie klaar staat vanaf 09:30 uur
  • De samenkomst begint om 10:00 uur en is meestal afgelopen tussen 11:30 en 12:00 uur. Aan het einde van de samenkomst komen de kinderen terug en delen met ons wat zij hebben geleerd en gemaakt in hun eigen ruimtes en sluiten de samenkomst af met gezamenlijk gebed voorafgaand aan de zegen en het slotlied.
  • Na afloop is er voor iedereen koffie, soep, salade, limonade etc zodat we met elkaar als geestelijke familie tijd doorbrengen, met elkaar meeleven en bezoekers ons beter kunnen leren kennen.

Wij hopen je snel een keer te ontmoeten in ons centrum!

Heb je nog meer vragen mail dan gerust naar: receptie@ecderivier.nl