Moldavië

Wij gaan op missiereis! In de zomer van 2022 gaan we naar Moldavië. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan eten, drinken, warmte, veiligheid en liefde. En dat is hard nodig. In Moldavië leven namelijk heel veel mensen in onmenselijke omstandigheden, bittere armoede en/of worden achtergesteld vanwege een handicap of ouderdom. Veel kinderen leven praktisch op straat waardoor zij vaak al op jonge leeftijd op het verkeerde pad belanden. Veel alleenstaande ouders hebben geen sociaal vangnet en een grote groep kwetsbare ouderen moeten rondkomen van 5 euro pensioen per maand. Veel mensen zijn niet bekend met Gods liefde en zorg. Het is bijna niet voor te stellen, maar deze situaties zijn in Moldavië aan de orde van de dag, binnen Europa!

Daar gaan wij wat aan doen! In samenwerking met Stichting Mensenkinderen (www.mensenkinderen.nl) gaan we o.a.:

– Speelgelegenheden voor verwaarloosde- en weeskinderen;
– Houtpakketten voor invalide ouderen;
– Voedselpakketten voor alleenstaande ouders.

Zo brengen Jakobus 1:27 in de praktijk:
De zuivere en onbevlekte godsdienst voor God en de Vader is dit: wezen en weduwen bezoeken in hun verdrukking en zichzelf onbesmet bewaren van de wereld.

Steun ons in onze missie en draag de armen, wezen en ouderen in Moldavië een warm hart toe door het doen van een donatie!

We zoeken ook maatschappelijk betrokken ondernemers die willen sponsoren vanuit hun onderneming.
(Giften zijn 150% aftrekbaar.)

Voor meer informatie, zie www.missiereismoldavie.nl