Jongeren

De jongeren van evangelisch centrum De Rivier komen bijna elke week bij elkaar op zondagavond.

Samen groeien we in geloof en in vriendschappen.

Welkom!
Ben je nieuwsgierig,  kom gewoon vrijblijvend een keer langs!
De data waarop we  samenkomen staan in de agenda van de website. (naar de agenda)
Iedereen die in de 4e klas van het voortgezet onderwijs zit t/m 23 jaar is welkom.

Hoe ziet een avond eruit?
We beginnen met wat drinken en snacken. Daarna zijn er verschillenden onderdelen zoals:
We leven ons uit in een spel. We doen met elkaar een bijbelstudie in de grote groep of in kleine groepjes over onderwerpen waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben.  We bidden met en voor elkaar.
Regelmatig nodigen we gastsprekers uit, gaan we met elkaar iets leuks doen zoals een escaperoom, een evangelisatie actie of een sportmiddag.
Eén of twee keer per jaar hebben we met elkaar een bijbelstudieweekend, waarin we echt dieper in gaan op het zelf bestuderen van de bijbel.
Daarnaast hebben we allemaal een taak in de gemeente, in kinderwerk, de muziekband, regie, camerawerk, catering, tienerwerk en nog veel meer.
Zo bouwen we samen mee aan Gods Koninkrijk en zijn Gemeente.

Outreach
Als jongeren proberen we ieder jaar naar Moldavië te gaan om daar de allerarmsten van Europa het evangelie te vertellen en onze handen uit de mouwen te steken. We helpen met het bouwen van een kerk, delen voedselpakketten uit en organiseren kindermiddagen. Om deze mensen zo veel mogelijk te kunnen helepen, houden we door het hele jaar heen acties om geld in te zamelen: oliebollen bakken, auto’s wassen, taarten verkopen etc.

Wil je groeien in je geloof en in vriendschappen? Kom een keer langs! Gezellig!