Voel je vrij en leer Jezus kennen

Wil je Jezus (beter) leren kennen? Dat kan! Iedereen kan Hem leren kennen. Het helpt natuurlijk wel als je dat samen kan doen, daarom nodigen we je uit om een Alpha cursus te doen. Een plek waar we al onze vragen stellen en samen op zoek gaan naar antwoorden. Een cursus vooral ook voor jou als je helemaal nog niet weet wat je van Jezus of God moet denken. Je kan ook een persoonlijk gesprek  aanvragen  of geheel vrijblijvend een samenkomst bezoeken. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Wat is Alpha

Tijdens de Alpha cursus gaan we op zoek naar de zin van het leven. 10 zondagavonden komen we bij elkaar om de basis van het christelijk geloof met elkaar te beluisteren en te bespreken. Tijdens de cursus bespreken we onder meer de volgende onderwerpen:

– Is er meer?
– Wie is Jezus?
– Bidden: waarom en hoe
– De Bijbel lezen: waarom en hoe?
– Hoe zit het met de kerk?

Voor wie?

Of je nu regelmatig naar de kerk gaat of nog niets van het christelijk geloof weet, de Alpha cursus is er voor iedereen die wil nadenken over de basis van het geloof.
Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Wanneer?

De cursus duurt 10 avonden en één zaterdag/weekend. De cursus is gratis en super gezellig. Lijkt het je wat? Kom dan de eerste keer gewoon eens vrijblijvend kijken of de cursus iets voor jou is.

We starten op zondagavond 25 februari 2024. We komen bij elkaar op de Antwerpseweg 5 te Gouda. De cursus loopt door tot en met zondag 26 mei 2024.

Diner en opgeven

Elke avond begint met een gezamenlijk diner. De aanvangstijd is 18:00 uur.

Wees welkom, maar geef je vooraf wel op via het formulier. Dan zorgen wij voor genoeg borden (en eten!).

opgeven Alphacursus
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam